PDZ Uitzendbureau Alkmaar

PDZ Uitzendbureau Alkmaar
Koorstraat 1-3 1811 GM Alkmaar
Telefoonnummer: 072 5152044
Emailadres: alkmaar@pdz.nl
Wij verbinden je met een baan in Alkmaar e.o. die bij jou past.
PDZ voor de vacatures in Alkmaar e.o.

Wij kijken verder dan je CV en verbinden je met een baan die bij je past. Niet alleen bij je kennis, maar ook bij wat je ambieert. Want je hebt pas echt plezier in je werk als je op de juiste plek wordt ingezet.

Wat voor vacatures bieden we?

We bieden vacatures in 6 vakgebieden dus mogelijkheden genoeg! We lichten er een paar uit:

Ben je technisch onderlegd en wil je de processen in de gaten houden? Informeer dan naar vacatures als technisch operator. Of ga aan de slag in de logistiek als bijrijder of chauffeur. Heb je nog geen C-rijbewijs maar wil je wel aan de slag als chauffeur dan leiden wij je op!

Ook hebben we vacatures voor productiemedewerker, assemblagemedewerker of orderpicker, bijvoorbeeld in de voedingsmiddelenindustrie. We bieden je ook de mogelijkheid om een certificaat voor de heftruck te behalen.

Maar we bieden meer vacatures! In de zorg, productie, horeca, voedingsmiddelenindustrie, logistiek en office functies. Bekijk alle vacatures.

Solliciteren of je inschrijven

Heb je een interessante vacature gezien? Online kun je direct reageren. Staat er nu niets voor je bij? Dagelijks hebben we contact met werkgevers in de regio. Schrijf je online in en voeg je cv en motivatie toe. Zodra we je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op om je wensen te bespreken en gaan wij voor jou aan het werk. Vanuit Alkmaar of een van de 13 andere vestigingen in de omgeving.

Je vindt ons in Alkmaar

Je kunt natuurlijk ook altijd even bij ons binnenlopen: PDZ Uitzendbureau Alkmaar vind je aan de Koorstraat, in de buurt van de bekende kaasmarkt. Het team: Esther Oudes, Lois Heijl, Frances van Warmerdam, Rick Terpstra, Lisette Kruijff, Rowie Dekkers, Jessica van der Land en Rowan Wagner staat voor je klaar! 

Schrijf je in

Wij vinden de beste baan voor jou!

Inschrijven