Zorg en Welzijn vacatures

PDZ Uitzendbureau Zorg & Welzijn

Beschikbaar voor een baan als verpleegkundige, doktersassistent, medisch secretaresse of teamco├Ârdinator? PDZ Uitzendbureau Zorg en Welzijn helpt je graag verder. We verbinden mensen op uitzendbasis - bijvoorbeeld voor een extra dienst - en op basis van een dienstverband voor een langere tijd (detacheren). Heb je voorkeur voor een vaste baan? Je kunt ook bij ons terecht voor permanente functies.

Team Zorg & Welzijn bij PDZ bestaat uit Elin Gerlagh, Julia van Winden en Mike Stam. In ons team heeft iedereen een binding met de zorg. Zo kunnen wij perfect inspelen op de ontwikkelingen van de zorgbranche en begrijpen wij als geen ander dat je graag bevoegd en bekwaam wilt blijven binnen je specialisme. 
 

Opleidingen

Het opleiden van zorgprofessionals is noodzakelijker dan ooit. Bij PDZ vinden wij het dan ook belangrijk dat wij als uitzendorganisatie hierin bijdragen. Of je nu wilt ontwikkelen binnen de zorgsector of je om wilt laten scholen tot zorgverlener, we bekijken graag samen de mogelijkheden!

PDZ biedt diverse cursussen als wondzorg, medicatie, tilliften maar ook verpleegtechnische cursussen. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om een versneld mbo-traject te volgen voor de onderstaande richtingen:
  • Helpende Zorg & Welzijn niveau 2
  • Helpende plus Extra niveau 2
In de nabije toekomst wordt ook de opleiding Verzorgende IG niveau 3 aan bovenstaand lijstje toegevoegd.
 

Schrijf je in

Wij verbinden je met een baan die bij je past. Nu en in de toekomst.

Elke dag spreken wij werkgevers in jouw regio. Grote kans dat we binnenkort jouw droombaan kunnen aanbieden. Schrijf je in en plan meteen een kennismakingsgesprek!
 
Inschrijven en kennismaken

ZZP'er in de zorg

Als ZZP'er in de zorg aan de slag? PDZ bemiddelt en ondersteunt in de administratie!

Meer informatie

Als eerste onze nieuwste vacatures?

  • In je mailbox
  • In de frequentie die jij wenst
  • Aansluitend op jouw zoekprofiel 

Maak een job alert aan