“Je krijgt bij PDZ de ruimte om zelf te kiezen in welk project of idee jij potentie ziet.”

Onze vestigingsmanager Sophie Peijnenburg neemt je mee in haar journey bij PDZ:

Ondertussen werk ik nu ruim 4 jaar bij PDZ Uitzendbureau en dit is een keuze waar ik nooit spijt van zal hebben. Dit is mijn eerste “echte” fulltime baan. Ik was op zoek naar afwisseling, veel uitdaging, veel klantcontact en doorgroeimogelijkheden. Na een sollicitatiegesprek was ik binnen nog geen 2 weken aan de slag. Ik kwam er binnen no-time achter dat alle verwachtingen waar werden gemaakt. Ik kreeg heel snel mijn eigen klanten, kreeg de ruimte om nieuwe klanten binnen te halen en verzorgde de planning en instroom van nieuwe kandidaten! Bovendien werd ik opgeleid richting acquisitie, accountmanagement en sourcing. Wauw, Wat een leuke baan!
 
Binnen nog geen twee jaar groeide ik door richting Senior Intercedent en ging ik mij, naast mijn dagelijkse taken, ook bezig houden met projecten en on the job aansturen van (nieuwe) collega’s. Je krijgt bij PDZ de ruimte om zelf te kiezen in welke project of idee jij potentie ziet. Zo heb ik mij gespecialiseerd in onboarding voor onze klanten en uitzendkrachten. Bovendien kreeg ik altijd veel vrijheid van mijn manager en zo dacht ik ook mee over de jaarbegroting en jaarplannen.
 
Na twee jaar in mijn rol als Senior Intercedent begon de ambitie weer te kriebelen. Ik ben tijdelijk aan de slag gegaan als manager van ons sourcingteam. Toen op “mijn” vestiging in Zaandam de rol als Vestigingsmanager vrij kwam, twijfelde ik geen moment om hier op te solliciteren! Sindsdien ben ik manager van een team van 6 enthousiaste medewerkers. Ik ben eindverantwoordelijk voor het jaarplan, de begroting en de vestiging. Een nieuwe uitdaging waar ik mij de komende jaren weer volop voor ga inzetten!
 
PDZ is voor mij een organisatie waarin je veel leert en veel kansen geboden krijgt die je vervolgens zelf met beide handen aan moet grijpen. Bovendien is de werksfeer ontzettend goed en heb ik al meerdere fantastische uitjes meegemaakt in Dublin, Stockholm, Rome en Hamburg!

Wil je meer weten over wat ik nog meer doe als intercedent? Ik vertel je er graag meer over. Je kunt mij bereiken op telefoonnummer 075-6501065. Of benieuwd naar onze intercedent vacatures? Klik dan hier