“De ruimte om meer uit jezelf te halen maakt dat ik nog steeds blij ben met de keuze iets heel anders te gaan doen.”

Voormalig televisieproducente Esther verteld over haar carriereswitch naar intercedent bij PDZ:

 
Bij PDZ was en is het nog steeds thuiskomen. Het onregelmatige leven als producent van verschillende tv-programma’s was met twee kinderen niet meer te combineren. Ik moest toch echt op zoek naar een job met meer regelmaat. Mijn criterium was echter wel om een minstens zo dynamische baan te vinden.
 
Na het lezen van de vacature voor intercedent op de website belde ik meteen op en raakte in een prettig telefoongesprek. Zo’n telefoontje zegt natuurlijk niet alles en ook PDZ snapt dit. Vandaar dat ik werd uitgenodigd voor een kennismakingsochtend op het hoofdkantoor om te kijken of het voor beide partijen klikt.
 
Het klikte toen en het klikt nog steeds. De vrijheid die je krijgt, het dynamische en de ruimte om meer uit jezelf te halen maakt dat ik nog steeds blij ben met de keuze iets heel anders te gaan doen.
 
Heb jij interesse in de functie van intercedent? Mail Tessa de Mooij op tessa.de.mooij@stan.nl of bel 0612660907 en wie weet wordt jij mijn nieuwe collega! Benieuwd naar onze intercedent vacatures? Klik dan hier!