"Ik ben gestart als intercedente en groeide snel door tot vestigingsmanager van de vestiging Zorg en Welzijn"

Onze vestigingsmanager Elin neemt je mee door naar journey bij PDZ:


Als intensive care verpleegkundige terecht gekomen bij PDZ Zorg en welzijn, een carrière switch en geen moment spijt van gehad. Tijdens mijn sollicitatiegesprek kreeg ik al snel door dat er veel doorgroei en ontwikkelmogelijkheden zijn bij PDZ.  Ik ben gestart als intercedente en groeide snel door tot vestigingsmanager van de vestiging Zorg en Welzijn.
 
De zorgwereld is continue in ontwikkeling en PDZ geeft mij die vrijheid om hier op in te spelen. Mijn dag is nooit hetzelfde, de ene keer ben ik in gesprek met opdrachtgevers over de arbeidsmarkt en het volgende moment zijn we in gesprek met scholen om mensen te kunnen opleiden, zoals het opleiden van verpleegkundig herintreders en zijinstromers die graag in de zorg willen werken. Deze afwisseling in de werkzaamheden maakt het voor mij heel uitdagend en hierdoor haal ik veel energie uit mijn werk.
 
Bij PDZ is veel mogelijk, collega’s staan open voor nieuwe ideeën en er is altijd wel iemand te vinden die met je daarover wilt sparren. De werksfeer is open, de lijntjes zijn kort en de borrels zijn altijd gezellig!

Wil jij binnenkort mijn nieuwe collega worden? Mail dan naar tessa.de.mooij@stan.nl of bekijk onze intercedent vacatures