PDZ Uitzendbureau voor Werkgevers

PDZ voor werkgevers

Of je nu tijdelijke ondersteuning kunt gebruiken of op zoek bent naar vaste medewerkers: wij werven en selecteren goed gekwalificeerde kandidaten die altijd passen binnen de organisatie en bedrijfscultuur.

Lokaal verbindend
PDZ is opgericht in 1977, oorspronkelijk om opdrachtgevers uit de industrie- en logistieksector te helpen aan geschikte werknemers uit de regio. Inmiddels hebben we een sterke positie in 12 werkgebieden en verbinden wij vanuit 14 vestigingen in Nederland werknemers met werkgevers. Dat doen we succesvol en efficiënt: PDZ Uitzendbureau kent geen vaste formules en processen, maar hanteert een flexibele en proactieve aanpak waar persoonlijk contact key is.

Beter worden van elkaar
Wij zijn ervan overtuigd dat ruimte voor groei en ontwikkeling niet alleen waardevol voor een werknemer is, maar juist ook voor jou als werkgever. Daarom biedt PDZ Uitzendbureau opleidingen en cursussen voor uitzendkrachten. Scholing vergroot niet alleen de kansen op de arbeidsmarkt, maar creëert ook meer plezier in het werk en binding met een baan en organisatie. En dát zorgt weer voor proactieve en gemotiveerde werknemers. Zo worden we beter van elkaar.

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen
We gaan graag met je in gesprek. Neem contact op met de vestiging bij jou in de buurt en maak een afspraak. Direct een vacature aanmelden kan natuurlijk ook.

Afspraak maken

Gerenommeerde speler in de uitzendmarkt

Maak een afspraak

Onze producten & diensten

PDZ Uitzendbureau is makelaar in vacatures van tijdelijke aard of permanente posities. Uitzendkrachten, Payroll, Detacheren, Werving & Selectie, Maatwerkoplossingen. 
Lees meer

PDZ Garantieregeling

PDZ Uitzendbureau doet er alles aan om de juiste kandidaat voor u te selecteren. Daar is een uitgebreide intake voor nodig. Op zowel de harde als de zachte criteria. Dat doen we efficïent en uiterst zorgvuldig. 

We gaan daar overigens behoorlijk ver in door gewoon een paar diensten mee te draaien. Ook 's nachts, als dat nodig is. Wanneer je elkaar kent, kun je ook harde garanties bieden. Wat dacht u van drie volle dagen?! De PDZ intercedenten kunnen u er alles over vertellen!