Van intercedent naar vestigingsmanager van twee locaties. Mark neemt je mee.

Mijn avontuur bij dit mooie bedrijf is begonnen in 2015. Op de selectiebijeenkomst heb ik uitgebreid kennisgemaakt met de organisatie en mijn toekomstig collega’s. Na een aantal presentaties waarin iedereen zich mocht voorstellen, gingen we meteen aan de slag met een leuke opdracht. Na het doorlopen van het sollicitatieproces ben ik begonnen als Intercedent op de vestiging in Heerhugowaard.  Binnen de rijke leeromgeving heb ik vanaf dag één aan mijn persoonlijke ontwikkeling en loopbaan kunnen bouwen.
Mark-PDZ.jpg
“Samenwerken met goede en slimme mensen daagt mij nog elke dag uit”Werken bij PDZ geeft mij elke dag energie, ik ben trots op onze organisatie, we doen mooie en goede dingen. Bij PDZ is er volop ruimte voor creativiteit en dus nieuwe ideeën. Wat PDZ uniek maakt is dat je de mogelijkheid hebt om betrokken te blijven bij je idee en dus zelf aan de slag mag met je innovatie. Tijdens de rally in 2018 is het team waarmee ik mocht werken succesvol geweest in het ontwikkelen van een nieuw idee. We werken nog elke dag aan het in de markt zetten van ons idee: Personeeldeler.nl. De weg van een ‘start-up’ is hobbelig, dit hebben we inmiddels geleerd, ondanks dat blijft de organisatie ons steunen in ons idee en de uitvoering daarvan.
 
Inmiddels heeft mijn reis bij PDZ mij via Heerhugowaard gebracht bij het leidinggeven aan twee prachtige vestigingen in Almere en Amsterdam Centrum. De ondernemende onderdelen van mijn werk maken het elke dag weer tot een feest. Samenwerken met goede en slimme mensen daagt mij nog elke dag uit. We helpen onze klanten al lang niet meer alleen met flexibele arbeid alleen, we doen veel meer. Zo werk ik met mijn teams aan het aanbieden van slimme personeelsplanning. We helpen daarmee onze klanten om meer grip te krijgen op hun personele inzet, met vaak prachtige resultaten. Mijn persoonlijke ontwikkeling staat daarmee in dezelfde versnelling als mijn tijd als Intercedent in Heerhugowaard en ben van plan nog vele mooie jaren bij dit prachtige bedrijf te werken!

Klinkt mijn verhaal jou als muziek in de oren? Neem contact op met Marjolein Kan via marjolein.kan@stan.nl of bel op 0682722087. Liever een appje sturen? Geen probleem!
 
Of benieuwd naar onze intercedent vacatures? Klik dan hier

 

Selectiebijeenkomst 

We geloven erin dat we elkaar echt moeten leren kennen. Alleen zo kun jij bepalen of de stap naar intercedent bij PDZ de juiste is in jouw carriere. En wij zijn heel nieuwsgierig naar jou! Daarom organiseren we met regelmaat een selectieochtend. Ben je erbij? Stuur je CV en motivatie en wij nemen contact met je op. 

Meer informatie

Wij willen jou ontmoeten!

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan op een van de  openstaande vacatures. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op! Wellicht zien wij elkaar bij de selectiebijeenkomst!

Openstaande vacatures