PDZ door de ogen van Marjolein


Mijn reis bij PDZ begon in januari 2000, toen ik naast mijn HBO-studie als 18-jarige de kans kreeg als inhouse-intercedent te werken. Die mogelijkheid toen heeft geleid naar mijn carrière nu. Bijna 20 jaar later zijn mijn dagen nog altijd afwisselend, uitdagend en vol met positieve impulsen. Een belangrijke motivator is dat ik nog iedere dag iets leer. Daarnaast vind ik de humor en de gedrevenheid van de mensen die bij PDZ werken erg prettig. De organisatie is klein genoeg om de ongeveer 130 collega’s allemaal te kennen! Dat maakt het dagelijks contact, maar zeker ook de trainingen en feestjes extra leuk.

Marjolein-Kan-foto.jpgMijn functie bij PDZ is eigenlijk nooit begrensd geweest. Ik heb altijd de ruimte gekregen om mij te richten op taken waar ik in wil ontwikkelen en energie van krijg. Zolang je een doel voor ogen hebt wat aansluit bij de missie van PDZ, word je aangemoedigd om daar mee aan de slag te gaan. Ook als dit niet binnen jouw gebruikelijke takenpakket valt. Daarnaast kom je vaak bij andere vestigingen of bij opdrachtgevers over de vloer. Dit zorgt voor afwisseling maar ook voor nieuwe inzichten die je toe kunt passen in jouw werk. Door deze factoren ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk.Zolang je een doel voor ogen hebt wat aansluit bij de missie van PDZ, word je aangemoedigd om daar mee aan de slag te gaanOok is mijn baan altijd meegegroeid met mijn persoonlijk behoeften in de werk/privébalans. Als moeder van twee kleine kinderen, kan persoonlijke ontwikkeling nu eenmaal niet altijd op de voorgrond staan. Nu mijn kinderen allebei naar de basisschool gaan, is er een vernieuwde behoefte aan groei en ontwikkeling in mij ontstaan. Ik heb aangegeven dat ik, na jaren voldoening te hebben gehaald uit mijn functie als senior intercedent, mijzelf klaar wil maken voor de volgende stap. Mijn interesse ligt richting HR, training en coaching. Dat heeft geleid tot een train-de-trainer traject in 2018 waarna ik het afgelopen jaar veel trainingen heb mogen schrijven. Dit is en een vast onderdeel geworden in het inwerktraject van iedere nieuwe medewerker. Mijn specialisme in de groep van 8 trainers is wet- en regelgeving. Zo ben ik de afgelopen maand naar alle vestigingen toegegaan om mijn collega’s te trainen over wetswijzigingen die in 2020 worden doorgevoerd. Daarnaast heb ik met financiële hulp van PDZ in 2019 een Post Bachelor studie afgerond richting HRM. Daarna is mijn rol binnen PDZ totaal veranderd. Ik houd mij nu dagelijks bezig met het coachen en adviseren van medewerkers, het geven van trainingen en ik voer een externe HR-opdracht uit bij een klant.
 
Ik ben blij met een werkgever die altijd bereid is om te kijken naar hoe ik mijn talenten het beste kan ontwikkelen. Het optimaal benutten van mijn kwaliteiten om de organisatie nog beter te maken: zowel PDZ als ik zelf zijn volop in ontwikkeling. Het is mooi om dit samen te doen.
 
Klinkt mijn verhaal jou als muziek in de oren? Neem contact op met Marjolein Kan via marjolein.kan@stan.nl of bel op 0682722087. Liever een appje sturen? Geen probleem!
 
Benieuwd naar onze intercedent vacatures? Klik dan hier
 

Selectiebijeenkomst 

We geloven erin dat we elkaar echt moeten leren kennen. Alleen zo kun jij bepalen of de stap naar intercedent bij PDZ de juiste is in jouw carriere. En wij zijn heel nieuwsgierig naar jou! Daarom organiseren we met regelmaat een selectieochtend. Ben je erbij? Stuur je CV en motivatie en wij nemen contact met je op. 

Meer informatie