Senior intercedent Gino over werken bij PDZ

Tijdens en na mijn studie ben ik bij mijzelf nagegaan wat voor werk ik zou willen doen, daarnaast welk type organisatie bij mij past. Via een kennis kwam ik in contact met Rob Buwalda, commercieel manager bij PDZ. Tijdens de sollicitatiegesprekken kwam ik er achter dat PDZ een organisatie is die bij mij past. Bij PDZ staat namelijk persoonlijke ontwikkeling centraal. Dit kan op verschillende vakgebieden, afhankelijk van jouw interesses.
foto-Gin.JPEG
“Bij PDZ staat persoonlijke ontwikkeling centraal”Mijn rol binnen PDZ vind ik erg prettig. Dit is voornamelijk omdat ik de vrijheid krijg mijn eigen invulling te geven aan de functie, binnen de kaders. Daarnaast sta je veelvuldig in contact met jouw klant. Je bekijkt hoe het proces verloopt, wat beter kan en hoe je dit met de klant kan oppakken. Tijdens deze gesprekken helpt jouw vestigingsmanager met handvatten: wat ging goed, wat kan beter en hoe ga je hier een vervolg aangeven. Zo leer je om tijdens gesprekken met jouw klant als volwaardig partner gezien te worden. Je hebt kennis genomen van de arbeidsmarkt, maar ook van de wet en regelgeving. Hierdoor kun je de klant optimaal adviseren. Daarnaast bied PDZ de vrijheid om te ondernemen en te pionieren. Zo kun jij kansen die je ziet in de markt verder onderzoeken. Zitten in deze kansen potentie? Dan kan je deze verder tot uitvoering brengen. Zo ben ik vorig jaar bezig geweest met een project omtrent personeelsplanning.
 
Naast deze werkzaamheden vind ik het leuk dat er meerdere keren per jaar een personeelsuitje georganiseerd word. Tijdens deze personeelsuitjes wordt er gekeken naar leuke activiteiten, zodat geen een uitje hetzelfde is! Daarnaast hebben wij elk jaar een rally: een competitie waarin je in team verband het opneemt tegen collega’s. De winnaars verdienen hiermee een weekend weg. Zo ben ik samen met mijn team een weekend in Rome geweest!

Klinkt mijn verhaal jou als muziek in de oren? Neem contact op met Marjolein Kan via marjolein.kan@stan.nl of bel op 0682722087. Liever een appje sturen? Geen probleem!
 
Of benieuwd naar onze intercedent vacatures? Klik dan hier

 

Selectiebijeenkomst 

We geloven erin dat we elkaar echt moeten leren kennen. Alleen zo kun jij bepalen of de stap naar intercedent bij PDZ de juiste is in jouw carriere. En wij zijn heel nieuwsgierig naar jou! Daarom organiseren we met regelmaat een selectieochtend. Ben je erbij? Stuur je CV en motivatie en wij nemen contact met je op. 

Meer informatie

Wij willen jou ontmoeten!

Ben je ge├»nteresseerd? Solliciteer dan op een van de  openstaande vacatures. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op! Wellicht zien wij elkaar bij de selectiebijeenkomst!

Openstaande vacatures