Van televisieproducente naar intercedent bij PDZ: Esther neemt je mee 

 
Bij PDZ was en is het nog steeds thuiskomen. Het onregelmatige leven als producent van verschillende tv-programma’s was met twee kinderen niet meer te combineren. Ik moest toch echt op zoek naar een job met meer regelmaat. Mijn criterium was echter wel om een minstens zo dynamische baan te vinden.

“De ruimte om meer uit jezelf te halen maakt dat ik nog steeds blij ben met de keuze iets heel anders te gaan doen”
Na het lezen van de vacature voor intercedent op de website belde ik meteen op en raakte in een prettig telefoongesprek. Zo’n telefoontje zegt natuurlijk niet alles en ook PDZ snapt dit. Vandaar dat ik werd uitgenodigd voor een kennismakingsochtend op het hoofdkantoor om te kijken of het voor beide partijen klikt.
 
Het klikte toen en het klikt nog steeds. De vrijheid die je krijgt, het dynamische en de ruimte om meer uit jezelf te halen maakt dat ik nog steeds blij ben met de keuze iets heel anders te gaan doen.
 
Heb jij interesse in de functie van intercedent? Mail Marjolein Kan op marjolein.kan@stan.nl of bel 0682722087 voor al jouw vragen. Liever een appje sturen? Geen probleem!

Benieuwd naar onze intercedent vacatures? Klik hier!

Selectiebijeenkomst 

We geloven erin dat we elkaar echt moeten leren kennen. Alleen zo kun jij bepalen of de stap naar intercedent bij PDZ de juiste is in jouw carriere. En wij zijn heel nieuwsgierig naar jou! Daarom organiseren we met regelmaat een selectieochtend. Ben je erbij? Stuur je CV en motivatie en wij nemen contact met je op. 

Meer informatie