Van verpleegkundige naar vestigingsmanager

Na mijn carrière als intensive care verpleegkundige ben ik terechtgekomen bij PDZ Zorg en Welzijn, een switch waar ik geen moment spijt van heb gehad. Tijdens mijn sollicitatiegesprek bij PDZ kreeg ik al snel door dat er veel doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden zijn.  Ik ben gestart als intercedent en groeide door tot vestigingsmanager van de vestiging Zorg en Welzijn.


Elin Gerlagh vestigingsmanager pdzEr is altijd wel een collega te vinden die met je wilt sparren over nieuwe ideeën

De zorgwereld is continue in ontwikkeling en PDZ geeft mij de vrijheid om hier op in te spelen. Mijn dag is nooit hetzelfde, de ene keer ben ik in gesprek met opdrachtgevers over de arbeidsmarkt en het volgende moment met scholen om mensen te kunnen opleiden. Zo leiden we bijvoorbeeld verpleegkundig herintreders en zijinstromers op die graag terug de zorg in willen of juist graag in de zorg willen werken. Deze afwisseling in werkzaamheden maakt het uitdagend waardoor ik veel energie uit mijn werk haal.

Bij PDZ is veel mogelijk. Collega’s staan open voor nieuwe ideeën en er is altijd wel iemand te vinden die met je wilt sparren. De werksfeer is open, de lijntjes zijn kort en de vrijdagmiddagborrels zijn altijd gezellig! 

Klinkt mijn verhaal jou als muziek in de oren? Neem contact op met Marjolein Kan via marjolein.kan@stan.nl of bel op 0682722087. Liever een appje sturen? Geen probleem!
 
Benieuwd naar onze intercedent vacatures? Klik dan hier

Selectiebijeenkomst 

We geloven erin dat we elkaar echt moeten leren kennen. Alleen zo kun jij bepalen of de stap naar intercedent bij PDZ de juiste is in jouw carriere. En wij zijn heel nieuwsgierig naar jou! Daarom organiseren we met regelmaat een selectieochtend. Ben je erbij? Stuur je CV en motivatie en wij nemen contact met je op. 

Meer informatie

Wij willen jou ontmoeten!

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan op een van de  openstaande vacatures. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op! Wellicht zien wij elkaar bij de selectiebijeenkomst!

Openstaande vacatures