Vestigingsmanager Elin verteld over haar carriereswitch

Als intensive care verpleegkundige ben ik terecht gekomen bij PDZ Zorg en Welzijn, een carrière switch en geen moment spijt van gehad. Tijdens mijn sollicitatiegesprek kreeg ik al snel door dat er veel doorgroei en ontwikkelmogelijkheden zijn bij PDZ.  Ik ben gestart als intercedente en groeide snel door tot vestigingsmanager van de vestiging Zorg en Welzijn.

 
“De zorgwereld is continue in ontwikkeling en PDZ geeft mij de vrijheid om hier op in te spelen. 
De zorgwereld is continue in ontwikkeling en PDZ geeft mij die vrijheid om hier op in te spelen. Mijn dag is nooit hetzelfde: de ene keer ben ik in gesprek met opdrachtgevers over de huidige arbeidsmarkt en het volgende moment ben ik op scholen om mensen te kunnen opleiden. Denk hierbij aan het opleiden van verpleegkundig herintreders en zijinstromers die graag in de zorg willen werken. Deze afwisseling in werkzaamheden maakt het voor mij uitdagend, daardoor haal ik veel energie uit mijn werk.
 
Bij PDZ staan collega’s open voor nieuwe ideeën en is er altijd wel iemand die hierover wilt sparren. De werksfeer is open, de lijntjes zijn kort en de borrels zijn altijd gezellig!

Ben je enthousiast geworden door mijn verhaal? Voor al jouw vragen kun je terecht bij Marjolein Kan via marjolein.kan@stan.nl of bel op 0682722087. Liever een appje sturen? Geen probleem! Wie weet zien wij jou op de volgende selectiebijeenkomst!
 
​Benieuwd naar onze intercedent vacatures? Klik dan hier