Nieuws

Lokale verbinding in Zoetermeer

Lokale verbinding in Zoetermeer

3 november 2020, 9:22
Lokale verbinding! Dat is waar PDZ Uitzendbureau elke dag aan werkt. Sinds dit voorjaar is Jeroen Hoogendijk hier actief mee bezig in Zoetermeer, waar hij afgelopen juli de deuren van een nieuwe vestiging opende. Jeroen is geboren en getogen in Zevenhuizen. Als commercieel manager bij PDZ zoekt hij de samenwerking op met gemeenten en bedrijven in en om de regio Zuidplas. 
Meer weten

STAN Partners opent deuren op 3 nieuwe locaties

6 juli 2020, 9:54
Deze maand opent de van origine Zaanse onderneming STAN Partners drie nieuwe vestigingen. Teamflex Personeelsdiensten, een van de werkmaatschappijen van STAN, opent zowel een vestiging in Breda als in Zoetermeer. PDZ Uitzendbureau, evenals onderdeel van STAN Partners, opent haar eerste vestiging in de provincie Zuid-Holland.
Meer weten
PDZ draagt zorg voor de toekomst

PDZ draagt zorg voor de toekomst

8 juni 2020, 15:14
Vestiging Zorg & Welzijn van PDZ Uitzendbureau gaat de strijd aan tegen het tekort aan krachten in de zorg. Dit doen zij door zorgopleidingen te faciliteren aan kandidaten met een passie om zorgprofessional te worden. Vestigingsmanager Elin: “het is noodzakelijk om de structurele tekorten te verlagen en met elkaar te zorgen dat we klaar zijn voor de toekomst.”
 
Meer weten
PDZ Hoofddorp is verhuisd

PDZ Hoofddorp is verhuisd

2 juni 2020, 15:43
Marlies de Back, vestigingsmanager Hoofddorp: “Het hele team is blij met de nieuwe ruimte op een nog betere zichtlocatie in het centrum van Hoofddorp. We zitten middenin de voorzieningen en voor de vestiging is voldoende parkeerruimte. Hier zijn we nog beter bereikbaar voor de kandidaten en werkgevers in de Haarlemmermeer.”
Meer weten