Nieuws

STAN Partners opent deuren op 3 nieuwe locaties

6 juli 2020, 9:54
Deze maand opent de van origine Zaanse onderneming STAN Partners drie nieuwe vestigingen. Teamflex Personeelsdiensten, een van de werkmaatschappijen van STAN, opent zowel een vestiging in Breda als in Zoetermeer. PDZ Uitzendbureau, evenals onderdeel van STAN Partners, opent haar eerste vestiging in de provincie Zuid-Holland.
Meer weten
PDZ draagt zorg voor de toekomst

PDZ draagt zorg voor de toekomst

8 juni 2020, 15:14
Vestiging Zorg & Welzijn van PDZ Uitzendbureau gaat de strijd aan tegen het tekort aan krachten in de zorg. Dit doen zij door zorgopleidingen te faciliteren aan kandidaten met een passie om zorgprofessional te worden. Vestigingsmanager Elin: “het is noodzakelijk om de structurele tekorten te verlagen en met elkaar te zorgen dat we klaar zijn voor de toekomst.”
 
Meer weten
PDZ Hoofddorp is verhuisd

PDZ Hoofddorp is verhuisd

2 juni 2020, 15:43
Marlies de Back, vestigingsmanager Hoofddorp: “Het hele team is blij met de nieuwe ruimte op een nog betere zichtlocatie in het centrum van Hoofddorp. We zitten middenin de voorzieningen en voor de vestiging is voldoende parkeerruimte. Hier zijn we nog beter bereikbaar voor de kandidaten en werkgevers in de Haarlemmermeer.”
Meer weten
PDZ & de wens van Floricultura

PDZ & de wens van Floricultura

23 april 2020, 17:32
Deze week zijn 15 flexkrachten van Floricultura gestart met een opleiding Nederlandse taal. Floricultura en PDZ hebben elkaar gevonden in de ambitie om onze uitzendkrachten te ontwikkelen.
Meer weten