Subsidie STAN voor 't Lokaal

Subsidie STAN voor 't Lokaal

Gepubliceerd: 15 oktober 2018, 15:55
Laatst bewerkt: 28 februari 2019, 11:45
Stichting Arbeidsmarktstrategie Noord West Holland (STAN), o.a. aandeelhouder van PDZ Uitzendbureau subsidieert ’t Lokaal met een subsidie van € 10.000 voor het inzetten van een projectleider. Doel is het uitvoeren van een kennisproject gericht op het verzamelen van kennis omtrent de behoefte, bedrijfscultuur en bedrijfstakken van de bedrijven die zijn gevestigd op het bedrijventerrein Noorderveld-Molletjesveer. De opgedane kennis wordt gedeeld met de Zaanse onderwijsinstellingen waar ’t Lokaal samen mee werkt.

’t Lokaal is een initiatief van Bedrijven Vereniging Noorderveld-Molletjesveer (BVNM). Op dit bedrijventerrein werken 4500 mensen, in 500 bedrijven, waarvan 150 verenigd zijn in BVNM. De missie van ‘t Lokaal is om de vitaliteit van Zaanse bedrijventerreinen op het gebied van werk, opleiding & onderwijs en zorg (de WOZ-waarde) te optimaliseren.

‘In ’t Lokaal werken bedrijfsleven, overheid en onderwijs nauw samen’ en daarom zijn wij blij dat onze aandeelhouder dat stimuleert’ verteld Timo de Regt, directeur van PDZ Uitzendbureau. Het verbeteren van de arbeidsmarktpositie van werkgevers en werknemers in het MKB is vanaf de oprichting van PDZ een van de belangrijkste doelstellingen. “Hoe fantastisch is het dat wij dat 40 jaar later nog steeds actief doen'’ aldus een enthousiaste Timo.