PDZ verbetert duurzame inzetbaarheid

Gepubliceerd: 28 februari 2019, 11:35
Laatst bewerkt: 28 februari 2019, 11:35
PDZ Uitzendbureau neemt per 11 oktober 2018 deel aan het project “de duurzame uitzendkracht” van STOOF (Stichting Opleiding & Ontwikkeling Flexbranche).

Duurzame inzetbaarheid gaat over een leven lang leren en ontwikkelen van medewerkers in de arbeidsmarkt, een belangrijk thema met de huidige krapte op de arbeidsmarkt. Uitzendkrachten zijn bij veel bedrijven een vast en onmisbaar onderdeel van het personeelsbestand geworden en worden niet meer alleen ingehuurd bij ‘piek en ziek’. Dit maakt dat uitzendkrachten in toenemende mate bepalend zijn voor het succes van een organisatie. Aandacht voor hun duurzame inzetbaarheid is daarom ontzettend belangrijk.

Met de deelname aan het project “de duurzame uitzendkracht” wil PDZ de kwaliteit en productiviteit van haar uitzendkrachten verbeteren. Door uitzendkrachten bewust te maken van het belang van ontwikkelen en opleiden en hen in dit proces te begeleiden. 

Om onze dienstverlening op dit gebied uit te breiden is het van belang dat de eigen collega’s opgeleid worden tot specialisten. Intercedente Jamie en Roos volgen de workshops georganiseerd door STOOF om hier de eerste stappen in zetten.