John de Wolf op bezoek bij PDZ Uitzendbureau

John de Wolf op bezoek bij PDZ Uitzendbureau

Gepubliceerd: 15 oktober 2018, 15:52
Laatst bewerkt: 28 februari 2019, 10:16
Categorieen: Development

John de Wolf, ambassadeur van de 50-plus generatie, bracht vrijdag 17 maart een bedrijfsbezoek aan PDZ Uitzendbureau in Alkmaar. Gemeente Alkmaar en ondernemend Alkmaar zijn onlangs het lokale initiatief “50 Plus op de Werkvloer” gestart. In dit kader heeft de voormalige voetballer een bezoek gebracht aan PDZ Uitzendbureau.

Doel van het initiatief is de toegankelijkheid van 50-Plus werkzoekenden op de arbeidsmarkt te stimuleren. Ondanks de aantrekkende economie blijven 50-plussers nog te vaak ‘op de reservebank’ zitten. De gemeente Alkmaar en Ondernemend Alkmaar nodigden John de Wolf uit voor een bezoek aan de stad. De regio Alkmaar geldt, samen met Den Haag sinds 2015, als pilot-gemeente. De pilot richt zich op een bewustwordingscampagne voor zowel ondernemers als 50 plussers zelf.

Door het bezoek aan PDZ Uitzendbureau, GP Groot en Customer Care Centrum heeft de voormalige voetballer een duidelijk beeld van de Alkmaarse werkwijze. PDZ sluit zich volledig aan bij het project 50-plus om de meerwaarde van de oudere werknemers op de werkvloer te benadrukken.