Nieuws

Aan de slag via een uitzendbureau

6 oktober 2020, 16:04
Heb je nog niet helder welk beroep je in de toekomst wilt uitoefenen? Of wil jij je nog niet binden aan een organisatie? Ga dan werken voor een uitzendbureau. Bij PDZ Uitzendbureau hebben wij een ruim aanbod aan functies en opdrachtgevers. Als kandidaat kan jij veel uitproberen om te kijken of het beroep wat je uitvoert ook iets voor jou is! Benieuwd waarom werken voor een uitzendbureau ideaal is? Lees dan deze blog.
Meer weten

De voordelen van een uitzendbureau

2 oktober 2020, 11:58

Bent u voor bepaalde functies op zoek naar personeel via een uitzendbureau? Maar heeft u niet genoeg tijd of expertise in huis om nieuw personeel aan te nemen? Wilt u zeker weten of deze samenwerking wel bij u past? Hieronder hebben we de voordelen neergezet van het inhuren van een uitzendbureau.

Meer weten

Jezelf blijven ontwikkelen op de werkvloer

28 september 2020, 11:52
Persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden zijn de belangrijkste drijfveren voor jou op de werkvloer. Alleen een goed salaris maakt niet langer gelukkig. Je wilt meer. Je wilt blijven leren. Daarom geeft PDZ Uitzendbureau je tips hoe je persoonlijke groei kunt ontwikkelen op de werkvloer!
 
Meer weten

Tips voor een online sollicitatiegesprek

25 september 2020, 15:08
Vanwege de huidige situatie kunnen jullie momenteel niet op de vestigingen van PDZ Uitzendbureau een kennismakingsgesprek plannen. Dit lossen wij op door met jullie in gesprek te gaan via Teams! Maar we kunnen ons goed voorstellen dat dit voor jou als kandidaat extra spannend is, zeker als het je eerste videosollicitatie is. Daarom zetten wij onze tips voor je op een rijtje, zodat jij goed voorbereid op jouw sollicitatie!
 
Meer weten