Nieuws

PDZ geregistreerd als leerwerkintermediair bij Doorzaam

PDZ geregistreerd als leerwerkintermediair bij Doorzaam

24 maart 2021, 14:40
Sinds kort is PDZ geregistreerd als leerwerkintermediair bij Doorzaam. Dit keurmerk is van belang in de relatie tussen ons en de opdrachtgever als erkend leerbedrijf. 
Meer weten
Lokale verbinding in Zoetermeer

Lokale verbinding in Zoetermeer

3 november 2020, 9:22
Lokale verbinding! Dat is waar PDZ Uitzendbureau elke dag aan werkt. Sinds dit voorjaar is Jeroen Hoogendijk hier actief mee bezig in Zoetermeer, waar hij afgelopen juli de deuren van een nieuwe vestiging opende. Jeroen is geboren en getogen in Zevenhuizen. Als commercieel manager bij PDZ zoekt hij de samenwerking op met gemeenten en bedrijven in en om de regio Zuidplas. 
Meer weten

Aan de slag via een uitzendbureau

6 oktober 2020, 16:04
Heb je nog niet helder welk beroep je in de toekomst wilt uitoefenen? Of wil jij je nog niet binden aan een organisatie? Ga dan werken voor een uitzendbureau. Bij PDZ Uitzendbureau hebben wij een ruim aanbod aan functies en opdrachtgevers. Als kandidaat kan jij veel uitproberen om te kijken of het beroep wat je uitvoert ook iets voor jou is! Benieuwd waarom werken voor een uitzendbureau ideaal is? Lees dan deze blog.
Meer weten

De voordelen van een uitzendbureau

2 oktober 2020, 11:58

Bent u voor bepaalde functies op zoek naar personeel via een uitzendbureau? Maar heeft u niet genoeg tijd of expertise in huis om nieuw personeel aan te nemen? Wilt u zeker weten of deze samenwerking wel bij u past? Hieronder hebben we de voordelen neergezet van het inhuren van een uitzendbureau.

Meer weten