PDZ Uitzendbureau Amsterdam Centrum

PDZ Uitzendbureau Amsterdam Centrum
Ferdinand Bolstraat 117 1072 LG Amsterdam
Routebeschrijving Routebeschrijving
Telefoonnummer: 020 6721065
075 6501095 voor vragen over je loonstrook
Emailadres: amsterdam@pdz.nl
PDZ voor de vacatures in Amsterdam e.o.

Wij kijken verder dan je CV en verbinden je met een baan die bij je past. Niet alleen bij je kennis, maar ook bij wat je ambieert. Want je hebt pas echt plezier in je werk als je op de juiste plek wordt ingezet.

Wat voor vacatures bieden we?

We bieden vacatures in 6 vakgebieden aan, dus mogelijkheden genoeg! We lichten er een paar uit:

Of je nou op zoek bent naar een vacature als commercieel medewerker, heftruckchauffeur of administratief medewerker via PDZ kan het! Heb je nog geen C-rijbewijs maar wil je wel aan de slag als chauffeur dan leiden wij je op!

Daarnaast hebben we vacatures voor productiemedewerker, assemblagemedewerker of orderpicker, bijvoorbeeld in de voedingsmiddelenindustrie. We bieden je ook de mogelijkheid om een certificaat voor de heftruck of reachtruck te behalen.

Maar we bieden meer vacatures! In de zorg, productie, horeca, voedingsmiddelenindustrie, logistiek en office functies. Bekijk alle vacatures.

Solliciteren of je inschrijven

Ben je op zoek naar een baan of bijbaan in Amsterdam, Amstelveen, Bijlmermeer, Buitenveldert, Diemen, Weesp, Abcoude, Breukelen, Duivendrecht, Slotervaart, Amstel Business Park of Vinkeveen? Schrijf je online in bij PDZ Uitzendbureau en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Staat er nu niets voor je bij? Dagelijks hebben we contact met werkgevers in de regio. Schrijf je online in en voeg je cv en motivatie toe. Wij schrijven je in zonder dat je een afspraak hoeft te maken!

Je vindt ons in Amsterdam

Je kunt natuurlijk ook altijd even bij ons binnenlopen: PDZ Uitzendbureau Amsterdam vind je aan de Ferdinand Bolstraat, in het centrum van Amsterdam. Het team dat bestaat uit: Mark Duinmaijer, Daan Lefeber, Zina de Froe en Reitha Sheombar staan voor je klaar! 

Tijdelijke maatregel

i.v.m. het coronavirus

PDZ staat voor persoonlijk contact. Alleen dan kunnen we je echt leren kennen en de juiste baan voor jou vinden. Het persoonlijk contact doen we uit voorzorg nu graag online. Via Skype, Facetime, Hangouts of WhatsApp kunnen we videobellen. Schrijf je in en we maken telefonisch of via videobellen kennis met je.

Schrijf je in

Wij verbinden je met een baan die bij je past. Nu en in de toekomst.

Elke dag spreken wij werkgevers in jouw regio. Grote kans dat we binnenkort jouw droombaan kunnen aanbieden. Schrijf je in en plan meteen een kennismakingsgesprek!
 
Inschrijven en kennismaken

Een vraag over je loonstrook of jaaropgave? 

Bel 075-6501095