Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Of je nu tijdelijke ondersteuning kunt gebruiken of op zoek bent naar vaste medewerkers: wij werven en selecteren goed gekwalificeerde kandidaten die altijd passen binnen de organisatie en bedrijfscultuur.Lokaal verbindendPDZ is opgericht in 1977, oorspronkelijk om opdrachtgevers uit de industrie- en logistieksector te helpen aan geschikte...

Lees verder

PDZ Uitzendbureau Techniek

Techniek

PDZ Techniek bemiddelt technici in de disciplines elektrotechniek, werktuigbouwkunde en installatietechniek. Van lasser tot engineer en van monteur tot projectleider. Als technisch intermediair is het onze doelstelling om vaklieden naar een nieuwe, vaste of tijdelijke baan te brengen. Bij veel vacatures hebben onze opdrachtgevers aangegeven dat de kandidaat bij gebleken geschiktheid een arbeidsovereenkomst aangeboden wordt, op basis van werving & selectie (direct in dienst) of op basis van uitgestelde werving & selectie.

PDZ Techniek bemiddelt onder andere voor ingenieursbureaus, machinefabrieken, verspaners, constructiebedrijven, installatiebedrijven en technische diensten enz.. PDZ Techniek stimuleert de ontwikkeling van medewerkers. Als de vacature niet helemaal aansluit bij de opleiding of ervaring van de kandidaat kan er een  opleidingen (bijvoorbeeld elektromonteur of beveiligingsmonteur) aangeboden worden. Daarnaast organiseert PDZ Techniek kwalitatieve leertrajecten.

Vacatures Techniek

Calculator - Werkvoorbereider Installatietechniek

Amsterdam , Dienstverband op termijn

Als Calculator- Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de calculatie en werkvoorbereiding van kleine tot grote service-, onderhouds- en renovatieprojecten in de discipline elektris...

Lees meer

Schrijf je in

Wij vinden de beste banen voor jou!

  • PDZ - Techniek
  • Rustenburg 104
  • 1506 AZ Zaandam
  • Tel: 075 6501060
  • E-mail: techniek@pdz.nl

Verfijn je zoekopdracht

Vakgebied Vestiging

PDZ Garantieregeling

PDZ Uitzendbureau doet er alles aan om de juiste kandidaat voor u te selecteren. Daar is een uitgebreide intake voor nodig. Op zowel de harde als de zachte criteria. Dat doen we efficïent en uiterst zorgvuldig.

We gaan daar overigens behoorlijk ver in door gewoon een paar diensten mee te draaien. Ook 's nachts, als dat nodig is. Wanneer je elkaar kent, kun je ook harde garanties bieden. Wat dacht u van drie volle dagen?! De PDZ intercedenten kunnen u er alles over vertellen!
Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten