Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Wij zijn er van overtuigd dat we, met een verbindende positie, lokaal een actieve bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van ondernemers en de regio. De markt van arbeid kent een groeiende diversiteit aan arbeidsrelaties. En de behoefte aan flexibele oplossingen neemt toe. De toenemende behoefte aan flexibilisering van arbeid, vraagt...

Lees verder

Via PDZ vond ik de ideale baan in de logistiek

Via PDZ vond ik een afwisselende baan in de productie

Via PDZ vond ik een uitdagende baan in een callcenter

Via PDZ vond ik een leuke vakantiebaan

Onderwerpen

Waarom PDZ

Bij PDZ Uitzendbureau vinden wij het belangrijk om te verbinden. En dat doen we graag en goed. Door elkaar goed te leren kennen kunnen wij vacatures vinden die aansluiten op je wensen en die passen bij je ervaring en kennis.

Doordat we dagelijks contact in contact staan met werkgevers in de regio hebben we een breed beeld van de kansen en mogelijkheden. Met de informatie die jij ons geeft tijdens je sollicitatie, zijn we er van overtuigd dat we nieuwe kansen kunnen creëren.

Solliciteren en inschrijven

Je kunt via de website direct op vacatures reageren door onderaan de vacaturetekst te klikken op ‘Direct solliciteren’. Er wordt gecontroleerd of je e-mailadres al bij ons bekend is, in dat geval wordt je sollicitatie direct aan je profiel in ons systeem gekoppeld. Mochten je gegevens nog niet bij ons bekend zijn dan doorloop je de volledige inschrijfprocedure.

Nadat wij je sollicitatie en inschrijving ontvangen hebben nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met de pdz vestiging bij jou in de buurt.

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten