Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Of je nu tijdelijke ondersteuning kunt gebruiken of op zoek bent naar vaste medewerkers: wij werven en selecteren goed gekwalificeerde kandidaten die altijd passen binnen de organisatie en bedrijfscultuur.Lokaal verbindendPDZ is opgericht in 1977, oorspronkelijk om opdrachtgevers uit de industrie- en logistieksector te helpen aan geschikte...

Lees verder

Team PDZ op Saentoernooi

Woensdag, 22 april 2015 03:24
Team PDZ op Saentoernooi

Vrijdag 17 april heeft PDZ op uitnodiging van het Regio College gedebuteerd op de 9e editie van het Saentoernooi. Een Zaans zaalvoetbaltoernooi waar 16 team strijden om een felbegeerde wisseltrofee. 

Het team van acht PDZ-ers ging onder luid gejuich van het in grote getale meegereisd PDZ-publiek bijzonder voortvarend van start. Michael Markus, vanuit Almere nog maar net koud aangekomen, had binnen no-time twee goals in het net van de eerste tegenstander (Bouwbedrijf Selie) liggen. Deze wedstrijd werd vervolgens solide uitgespeeld en de score opgevoerd naar een 5-0 overwinning. Een heerlijke start. 

De tweede tegenstander, Hornbach Zaandam, bleek een stuk taaier. Doelman Fatih keepte bijzonder scherp en hield zijn doel met enkele mooie reddingen schoon, terwijl aan de andere kant de spijkerharde schoten van Tom en een mooie bal richting de kruising van Jeffrey Hekelaar uit het doel werden gehouden. Vlak voor tijd was het dan toch raak. Uit een snelle intrap van Remco zeilde een verdekt schot van Rob in de verre hoek. 1-0. Tevens de eindstand. 

Met twee overwinningen op zak was het vertrouwen groot en dit betaalde zich uit in de laatste wedstrijd. Met uitblinkers Remco, Dirk en Lars werd deze pot tegen Zito Teer afgesloten met een 6-1 overwinning. Met 9 punten uit 3 wedstrijden, 12 doelpunten voor en slecht 1 tegen begon PDZ vol goede moed aan de kwartfinale, tegenstander: het Regio College. Na een paar minuten aftasten kreeg PDZ het overwicht. Kans na kans werd gecreëerd. Paal (2x), hands op de lijn en een sterk spelende keeper zorgden ervoor dat schoten van Dirk, Lars en spits Tom het net niet wisten te vinden. Met een eindstand van 0-0, direct door naar de penalty’s. PDZ was als eerste aan de beurt. Dirk legde aan, stuurde de keeper de andere kant op, maar raakte helaas de paal. De misser bleek fataal, alle andere penalty’s gingen raak. Teleurgesteld, maar met opgeheven hoofd droop PDZ af. Terug kijkend op een leuke avond, waarbij we vast en zeker volgend jaar op herhaling gaan. 

Onderwerpen

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten