Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Of je nu tijdelijke ondersteuning kunt gebruiken of op zoek bent naar vaste medewerkers: wij werven en selecteren goed gekwalificeerde kandidaten die altijd passen binnen de organisatie en bedrijfscultuur.Lokaal verbindendPDZ is opgericht in 1977, oorspronkelijk om opdrachtgevers uit de industrie- en logistieksector te helpen aan geschikte...

Lees verder

Succesvolle sollicitatietraining TRIAS leerlingen

Woensdag, 15 februari 2017 01:46
Succesvolle sollicitatietraining TRIAS leerlingen
PDZ Uitzendbureau heeft voor 250 derdejaars VMBO-leerlingen sollicitatietrainingen verzorgd bij het TRIAS College in Krommenie. De trainingen, verdeeld over 3 ochtenden waren extra speciaal omdat ze niet alleen door medewerkers van PDZ gegeven werden, maar ook door klanten van PDZ om de ervaring met het bedrijfsleven nog realistischer te maken. Dit initiatief is door PDZ opgezet om de leerlingen bewust te maken van de belangrijke aspecten bij het solliciteren naar een stageplaats.

De leerlingen worden voorbereid op het sollicitatieproces en leren zichzelf te presenteren bij bedrijven. Belangrijk daarbij is dat ze zelf nadenken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Door zich beter te kunnen presenteren aan het bedrijfsleven vergroten ze de kans op een goede stage.

Netwerken en verbinden zijn niet alleen belangrijke waarden binnen PDZ, maar deze spelen ook een belangrijke rol tijdens de training. PDZ Uitzendbureau zet zich op deze manier lokaal in om leerlingen beter aan te laten sluiten op de arbeidsmarkt.

Een aantal ervaren Intercedenten en klanten van PDZ leren de leerlingen de kneepjes van het vak, zoals het schrijven van een goede motivatiebrief en een CV. Tot slot mogen de leerlingen zelf aan de slag door het oefenen van een sollicitatiegesprek in een rollenspel. Zowel PDZ, contactpersonen als de leerlingen van de deelgenomen klassen hebben de training als zeer positief ervaren. De 250 leerlingen waren enthousiast en zijn klaar om hun ervaringen in de praktijk te brengen.

Onderstaande contactpersonen van bedrijven hebben een bijdrage geleverd aan de succesvolle sollicitatietraining:
Lassie - Petra Dik
Bouwbedrijf Nieuwe Maten - Krijn van Voorne
BouwCenter Floris - Christa Marx
IOI Loders Crocklaan - Leontien Koning
Pepsico/Duyvis - Karen Tromp
Germieco - Bas van der Maden
Germieco - Petra Derlagen
Mulder Verhuizingen - Nieck de Groot
Careb - Machteld Bos
Forbo Flooring Coral - Inge Bakker
PDZ uitzendkrachten - Irma Wijk
PDZ uitzendkrachten - Annette Brinkman

Onderwerpen

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten