Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Of je nu tijdelijke ondersteuning kunt gebruiken of op zoek bent naar vaste medewerkers: wij werven en selecteren goed gekwalificeerde kandidaten die altijd passen binnen de organisatie en bedrijfscultuur.Lokaal verbindendPDZ is opgericht in 1977, oorspronkelijk om opdrachtgevers uit de industrie- en logistieksector te helpen aan geschikte...

Lees verder

STAN Partners ontvangt Gouden FD Gazellen

Maandag, 17 oktober 2016 03:24
STAN Partners ontvangt Gouden FD Gazellen
Met trots mag STAN Partners, met een groot aandeel van PDZ Uitzendbureau, zich dit jaar tot de ‘winnaars’ van de FD Gazellen Awards rekenen. In de periode van 2013 - 2015 heeft STAN Partners een omzetgroei gerealiseerd van ruim 85%. Die groei zetten we ook dit jaar door. Met als strategie, traditionele aanpak te combineren met moderne technologie profiteert STAN Partners, aanzienlijk sterker dan de branche, snel van de opkomende economie.

Ieder jaar reikt het Financiële Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om voor een FD Gazellen Award in aanmerking te komen dien je als onderneming de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% hebben gehaald.

Dinsdag 22 november a.s. krijgt STAN Partners, samen met de andere 'winaars' uit de regio West (Zuid-Holland, Noord-Holland en Flevoland), de FD Gazellen Award op feestelijke wijze uitgereikt in Theater Amsterdam.

“De erkenning van de ‘Gouden’ FD Gazellen Award zien we als een beloning voor alle collega’s”, verteld algemeen directeur Timo de Regt. We willen deze groei vasthouden en zien de toekomst met veel vertrouwen tegemoet. Dank aan al onze medewerkers, zonder hun inzet hadden we dit niet kunnen bereiken!

Onderwerpen

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten