Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Of je nu tijdelijke ondersteuning kunt gebruiken of op zoek bent naar vaste medewerkers: wij werven en selecteren goed gekwalificeerde kandidaten die altijd passen binnen de organisatie en bedrijfscultuur.Lokaal verbindendPDZ is opgericht in 1977, oorspronkelijk om opdrachtgevers uit de industrie- en logistieksector te helpen aan geschikte...

Lees verder

PDZ Uitzendbureau sponsort sportverenigingen in de regio

Vrijdag, 03 oktober 2014 04:38
PDZ Uitzendbureau sponsort sportverenigingen in de regio

Het sportseizoen is weer van start gegaan en PDZ uitzendbureau sponsort een aantal verenigingen in Noord-Holland. PDZ is niet alleen zeer betrokken bij haar relaties en kandidaten, maar zet zich ook in voor sponsoring van sportverenigingen in de regio.

PDZ is een lokaal actief en betrokken partner, ook binnen de sport vinden we deze kernwaarden belangrijk. Elkaar kennen en vertrouwen is niet alleen op zakelijk vlak van belang, maar zeker ook in sport. Sport verbindt, je deelt kennis en contacten met elkaar en ook hier geldt samen bereik je meer dan alleen. De manier waarop we onze sponsorbeleid invullen is typisch PDZ, we willen het samen beter doen en voelen ons nauw betrokken bij de verenigingen en helpen hen zo bij hun uitdagingen.

Het meisjesteam A1 van handbalvereniging Vido is klaar voor de start van de competitie voorzien van een nieuw T-shirt met PDZ-logo. Zwem- en waterpolovereniging ZV de Zaan wordt komend seizoen ondersteund met een financiële bijdrage. En de keepers van voetbalvereniging KFC zijn klaar het doel te verdedigen in een nieuw gesponsorde PDZ outfit.

Een mooi initiatief van PDZ uitzendbureau deze sportieve passies te ondersteunen en wij wensen de verenigingen een succesvol seizoen toe!

Onderwerpen

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten