Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Wij zijn er van overtuigd dat we, met een verbindende positie, lokaal een actieve bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van ondernemers en de regio. De markt van arbeid kent een groeiende diversiteit aan arbeidsrelaties. En de behoefte aan flexibele oplossingen neemt toe. De toenemende behoefte aan flexibilisering van arbeid, vraagt...

Lees verder

PDZ Uitzendbureau geeft leerlingen sollicitatietraining

Donderdag, 20 november 2014 04:54
PDZ Uitzendbureau geeft leerlingen sollicitatietraining

PDZ Uitzendbureau heeft in november een aantal sollicitatietrainingen verzorgd bij het Saenredam College in Zaandijk. Dit initiatief is door PDZ Uitzendbureau opgezet om leerlingen bewust te maken van de belangrijke aspecten bij het solliciteren naar een stageplaats.

Leerlingen worden voorbereid op het sollicitatieproces en leren zichzelf te presenteren bij bedrijven. Belangrijk daarbij is dat de leerlingen zelf nadenken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Door zich beter te kunnen presenteren aan het bedrijfsleven vergroten ze de kans op een goede stage.

 

Netwerken en verbinden zijn niet alleen belangrijke waarden binnen PDZ maar deze spelen zeker ook een belangrijke rol tijdens de training. PDZ Uitzendbureau zet zich op deze manier in leerlingen beter aan te laten sluiten op de arbeidsmarkt.

 

Een aantal ervaren intercedenten van PDZ leren de leerlingen de kneepjes van het vak, zoals het schrijven van een goede motivatiebrief en een CV. Tot slot mogen de leerlingen zelf aan de slag door het oefenen van een sollicitatiegesprek in een rollenspel. Zowel PDZ als de leerlingen van de 4 deelgenomen klassen hebben de training als zeer positief ervaren. De deelgenomen leerlingen waren enthousiast en zijn er klaar voor hun ervaringen in de praktijk te brengen.

 

Onderwerpen

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten