Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Wij zijn er van overtuigd dat we, met een verbindende positie, lokaal een actieve bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van ondernemers en de regio. De markt van arbeid kent een groeiende diversiteit aan arbeidsrelaties. En de behoefte aan flexibele oplossingen neemt toe. De toenemende behoefte aan flexibilisering van arbeid, vraagt...

Lees verder

PDZ investeert in de toekomst

Woensdag, 08 april 2015 03:24
PDZ investeert in de toekomst

PDZ Uitzendbureau vindt het belangrijk om succesvol te willen zijn en te streven naar verbetering en ontwikkeling. Om nieuw talent de mogelijkheid te geven zich te ontwikkelen binnen PDZ, bieden we elk halfjaar een aantal studenten een stageplaats aan. Niet alleen de studenten, maar ook PDZ heeft zo de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen. Zo houdt het werken met stagiairs ons op de hoogte van nieuwe inzichten en richtingen van de opleidingen.

Begin dit jaar zijn 5 stagiaires gestart bij PDZ, elk binnen een ander vakgebied, van ICT tot marketing. We leren de jonge medewerkers de kneepjes van het vak en houden daarnaast zelf ook een frisse kijk op het vak. De stagiaires werken mee op verschillende afdelingen en krijgen zo een kijkje in de keuken van het uitzend vak.

Tijdens de stage is er ruimte om ideeën en ervaringen uit te wisselen en de medewerkers en PDZ beter te leren kennen. Voor PDZ een mooie investering in de toekomst.

Onderwerpen

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten