Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Of je nu tijdelijke ondersteuning kunt gebruiken of op zoek bent naar vaste medewerkers: wij werven en selecteren goed gekwalificeerde kandidaten die altijd passen binnen de organisatie en bedrijfscultuur.Lokaal verbindendPDZ is opgericht in 1977, oorspronkelijk om opdrachtgevers uit de industrie- en logistieksector te helpen aan geschikte...

Lees verder

PDZ investeert in de toekomst

Woensdag, 08 april 2015 03:24
PDZ investeert in de toekomst

PDZ Uitzendbureau vindt het belangrijk om succesvol te willen zijn en te streven naar verbetering en ontwikkeling. Om nieuw talent de mogelijkheid te geven zich te ontwikkelen binnen PDZ, bieden we elk halfjaar een aantal studenten een stageplaats aan. Niet alleen de studenten, maar ook PDZ heeft zo de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen. Zo houdt het werken met stagiairs ons op de hoogte van nieuwe inzichten en richtingen van de opleidingen.

Begin dit jaar zijn 5 stagiaires gestart bij PDZ, elk binnen een ander vakgebied, van ICT tot marketing. We leren de jonge medewerkers de kneepjes van het vak en houden daarnaast zelf ook een frisse kijk op het vak. De stagiaires werken mee op verschillende afdelingen en krijgen zo een kijkje in de keuken van het uitzend vak.

Tijdens de stage is er ruimte om ideeën en ervaringen uit te wisselen en de medewerkers en PDZ beter te leren kennen. Voor PDZ een mooie investering in de toekomst.

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten