Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Of je nu tijdelijke ondersteuning kunt gebruiken of op zoek bent naar vaste medewerkers: wij werven en selecteren goed gekwalificeerde kandidaten die altijd passen binnen de organisatie en bedrijfscultuur.Lokaal verbindendPDZ is opgericht in 1977, oorspronkelijk om opdrachtgevers uit de industrie- en logistieksector te helpen aan geschikte...

Lees verder

PDZ en Floricultura organiseren open dag

Woensdag, 14 september 2016 01:00
PDZ en Floricultura organiseren open dag

PDZ Uitzendbureau en Floricultura organiseren een open dag om werkzoekenden te laten zien hoe een werkdag bij de orchideeënkwekerij eruit ziet. Een aantal werkplekken zijn operationeel en bezoekers kunnen zelf plaatsnemen aan de werktafel voor het enten van planten. Geïnteresseerden  kunnen zelf ervaren wat voor werk het is en wat de mogelijkheden zijn bij dit familiebedrijf. De organisatie hoopt veel werkzoekenden met dit initiatief te bereiken. 

Floricultura is een leuk familiebedrijf met productielocaties in Assendelft en Heemskerk. De werkzaamheden vinden plaats in dag- en/of avonddiensten. Bezoekers zullen direct merken dat Floricultura een modern bedrijf is en wereldspeler in hun marktgebied. Dat voel je aan de sfeer, uitstraling en de trots bij alle medewerkers. Als medewerker Entkamer werk je met precisie-instrumenten nauwkeurig aan de productie van orchideeën. Er is op de werkvloer veel aandacht voor hygiëne en er zijn goede werkomstandigheden. Op de open dag laten we alles zien en is het werk zelf uit te proberen!

De open dag is zaterdag 24 september. Bezoekers kunnen binnenlopen tussen 10:00 en 14:00 uur op de locatie van deze topopdrachtgever in Heemskerk.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Maaike Baars of Josine Putter van PDZ Uitzendbureau op telefoonnummer 075 - 621 22 21.

Onderwerpen

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten