Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Of je nu tijdelijke ondersteuning kunt gebruiken of op zoek bent naar vaste medewerkers: wij werven en selecteren goed gekwalificeerde kandidaten die altijd passen binnen de organisatie en bedrijfscultuur.Lokaal verbindendPDZ is opgericht in 1977, oorspronkelijk om opdrachtgevers uit de industrie- en logistieksector te helpen aan geschikte...

Lees verder

Opleiding Voedingsoperator via PDZ Uitzendbureau groot succes

Donderdag, 23 oktober 2014 10:02
Opleiding Voedingsoperator via PDZ Uitzendbureau groot succes

PDZ Uitzendbureau verzorgt in samenwerking met een erkende onderwijsgroep een op maat samengestelde opleiding tot Voedingsoperator. De opleiding helpt ambitieuze medewerkers zich verder te ontwikkelen in de voedingsbranche. De opleiding wordt op niveau 2 en 3 gegeven.

PDZ Uitzendbureau merkt dat bedrijven in de voedingsbranche en de verpakkingssector het steeds belangrijker vinden dat medewerkers gekwalificeerd zijn voor de uitvoering van hun werkzaamheden. Een training op hun functieplaats levert daar een enorme bijdrage aan.

 

Om aan deze vraag te voldoen biedt PDZ Uitzendbureau haar uitzendkrachten in de voedingsbranche een opleiding tot voedingsoperator aan. De opleiding is op maat samengesteld en wordt zoveel mogelijk op de werkplek uitgevoerd. Voordeel is dat het opleidingsprogramma goed met een ander bedrijf uit de branche kan worden gecombineerd.

 

Begin 2014 is via PDZ Uitzendbureau een groep uitzendkrachten werkzaam bij een gerenommeerd bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie in de Zaanstreek gestart met de opleiding. Alle medewerkers hebben de opleiding succesvol afgerond, ze zijn zeer enthousiast over het opleidingstraject en voelen zich nauwer betrokken bij het werkproces.

Op deze manier levert PDZ Uitzendbureau een bijdrage aan het ondersteunen en participeren van de arbeidsmarkt en biedt zij medewerkers de kans hun talenten verder te ontwikkelen in hun loopbaan.

 

Wegens het grote succes is er begin oktober een nieuwe groep uitzendkrachten van start gegaan met de opleiding. Namens PDZ Uitzendbureau wensen wij hun heel veel succes!

Onderwerpen

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten