Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Wij zijn er van overtuigd dat we, met een verbindende positie, lokaal een actieve bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van ondernemers en de regio. De markt van arbeid kent een groeiende diversiteit aan arbeidsrelaties. En de behoefte aan flexibele oplossingen neemt toe. De toenemende behoefte aan flexibilisering van arbeid, vraagt...

Lees verder

Meld je aan voor 'Amsterdam Noord scoort Cup'

Dinsdag, 19 januari 2016 02:37
Meld je aan voor 'Amsterdam Noord scoort Cup'

Ben jij als onderneming in Amsterdam Noord op zoek naar jong talent en wil je jouw toekomstige werknemer op een informele en sportieve manier willen leren kennen? Meld je dan gratis aan voor de Noord Scoort Cup! op donderdag 2 juni 2016. PDZ Uitzendbureau organiseert in samenwerking met de Gemeente Amsterdam Noord dit zaalvoetbaltoernooi tussen Noordse bedrijven en jongeren.

  

Jongeren tussen de 18 en 27 jaar en bedrijven nemen het tegen elkaar op en strijden (sportief) voor de Noord Scoort Cup! Zij doen dit niet zomaar, Noordse jonge talenten zijn namelijk op zoek naar een baan en de Noordse bedrijven op zoek naar jonge talenten die hun onderneming komen versterken. 
 

Tijdens de sportieve bijeenkomst kun je meedoen aan verschillende randactiviteiten met onder andere een inspirerende lezing van topscheidsrechter Serdar Gözübüyük en een netwerkborrel met diverse Noordse ondernemingen. 
 

Meld je aan en noteer in je agenda:

Datum:        Donderdag, 2 juni 2016

Tijd:             16.00 – 21.00 uur

Locatie:       Sporthal De Weeren

Adres:          Beemsterstraat 1, Amsterdam Noord

Aanmelden kan via: www.amsterdam.nl/noordscoortcup. Uiteraard is er genoeg ruimte voor toeschouwers, die zijn ook van harte welkom!

Onderwerpen

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten