Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Of je nu tijdelijke ondersteuning kunt gebruiken of op zoek bent naar vaste medewerkers: wij werven en selecteren goed gekwalificeerde kandidaten die altijd passen binnen de organisatie en bedrijfscultuur.Lokaal verbindendPDZ is opgericht in 1977, oorspronkelijk om opdrachtgevers uit de industrie- en logistieksector te helpen aan geschikte...

Lees verder

Evean - vacatures

Evean
PDZ Uitzendbureau is een van de partners waar Evean mee samenwerkt voor het invullen van vacatures met een tijdelijk karakter. Evean streeft ernaar de meest complete en beste zorgaanbieder in Noord-Holland te zijn. Zij helpen cliënten hun gezondheid te herstellen, verbeteren of behouden. Als dat mogelijk is, in hun eigen huis. En anders zorgt Evean voor de beste opvang buitenshuis. Cliënten kunnen bij Evean terecht voor dagopvang, verzorgd wonen, revalidatie, herstel en (zorg)ondersteuning. Je past bij Evean als je zorgzaam bent, behulpzaam, daadkrachtig en ondernemend. Dat zijn wij ook. Jij zet alles op alles om cliënten de best mogelijke zorg te bieden. Je komt cliënten zoveel mogelijk tegemoet in hun wensen, omringt hen met goede zorg en ondersteunt hen om zo zelfstandig mogelijk te zijn. Je voelt je thuis in een informele werksfeer, waar je kennis kunt uitwisselen in multidisciplinaire teams. Wil je meer weten over actuele vacatures bij Evean, neem dan contact met ons op.

Vacatures

Helpende/verzorgende IG

Purmerend, Oproep pool

Ben jij in bezit van een diploma verzorgende en/of helpende en ben jij flexibel inzetbaar? Woon jij tevens ook in de Zaanstreek? Kijk dan vooral even onderstaande vacature. PDZ biedt jou ...

Lees meer

Schrijf je in

Wij vinden de beste banen voor jou!

Verfijn je zoekopdracht

Vestiging Zorg Vakgebied

PDZ Garantieregeling

PDZ Uitzendbureau doet er alles aan om de juiste kandidaat voor u te selecteren. Daar is een uitgebreide intake voor nodig. Op zowel de harde als de zachte criteria. Dat doen we efficïent en uiterst zorgvuldig.

We gaan daar overigens behoorlijk ver in door gewoon een paar diensten mee te draaien. Ook 's nachts, als dat nodig is. Wanneer je elkaar kent, kun je ook harde garanties bieden. Wat dacht u van drie volle dagen?! De PDZ intercedenten kunnen u er alles over vertellen!
Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten