Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Of je nu tijdelijke ondersteuning kunt gebruiken of op zoek bent naar vaste medewerkers: wij werven en selecteren goed gekwalificeerde kandidaten die altijd passen binnen de organisatie en bedrijfscultuur.Lokaal verbindendPDZ is opgericht in 1977, oorspronkelijk om opdrachtgevers uit de industrie- en logistieksector te helpen aan geschikte...

Lees verder

Elektrotechniek - vacatures via PDZ Techniek

PDZ Techniek bemiddelt in tijdelijk werk en vacatures met een permanent karakter. Op het gebied van elektrotechniek begeleiden wij je graag naar een functie als paneelmonteur, beveiligingsmonteur, brandbeveiligingsmonteur of elektromonteur (zowel utiliteit als industrie). Ben jij monteur en op zoek naar een uitdagende baan? Reageer dan direct online op openstaande elektrotechniek vacatures bij jou in de regio!

 

Altijd op de hoogte blijven van de meest recente elektrotechniek vacatures bij jou in de buurt? Schrijf je online in bij PDZ met je CV en een motivatie. Na ontvangst van je sollicitatie nemen we contact op om je wensen te bespreken en af te stemmen met welke functies we je kunnen benaderen. Ook stemmen we direct af of er op korte termijn vacatures in de elektrotechniek aankomen en welke acties we in kunnen zetten.

 

Als technisch intermediair is het onze doelstelling om vaklieden naar een nieuwe, vaste of tijdelijke baan te brengen. Bij veel vacatures hebben onze opdrachtgevers aangegeven dat de kandidaat bij gebleken geschiktheid een arbeidsovereenkomst aangeboden wordt. Dit wil zeggen op basis van werving & selectie direct in dienst, of eerst een afgesproken tijd via PDZ en bij goed functioneren na die periode in dienst bij de opdrachtgever.

 

PDZ Techniek bemiddelt voor onder andere ingenieursbureaus, machinefabrieken, installatiebedrijven en technische diensten. De ontwikkeling van de medewerker staat hierbij centraal. Als de vacature niet helemaal aansluit op jouw opleiding of ervaring, dan kan een opleiding aangeboden worden.

Er zijn geen resultaten gevonden voor je zoekopdracht

Je kunt proberen je zoekopdracht te versimpelen.

Schrijf je in

Wij vinden de beste banen voor jou!

PDZ Garantieregeling

PDZ Uitzendbureau doet er alles aan om de juiste kandidaat voor u te selecteren. Daar is een uitgebreide intake voor nodig. Op zowel de harde als de zachte criteria. Dat doen we efficïent en uiterst zorgvuldig.

We gaan daar overigens behoorlijk ver in door gewoon een paar diensten mee te draaien. Ook 's nachts, als dat nodig is. Wanneer je elkaar kent, kun je ook harde garanties bieden. Wat dacht u van drie volle dagen?! De PDZ intercedenten kunnen u er alles over vertellen!
Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten