Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Wij zijn er van overtuigd dat we, met een verbindende positie, lokaal een actieve bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van ondernemers en de regio. De markt van arbeid kent een groeiende diversiteit aan arbeidsrelaties. En de behoefte aan flexibele oplossingen neemt toe. De toenemende behoefte aan flexibilisering van arbeid, vraagt...

Lees verder

De Zorgcirkel - vacatures

De Zorgcirkel

PDZ Uitzendbureau is een van de partners waar De Zorgcirkel mee samenwerkt voor het invullen van vacatures met een tijdelijk karakter. De Zorgcirkel is specialist op het gebied van Wonen, Welzijn, Services, Zorg, Behandeling en Preventie. Zij leveren onze diensten vooral aan ouderen waarbij zij uitgaan van vier basisprincipes: Vriendelijk, Vakbekwaam, Veilig en Vlakbij. Als partner sluit PDZ haar dienstverlening daar op aan.

De Zorgcirkel verzorgt in de regio Alkmaar, Waterland en Zaanstreek diverse vormen van zorgverlening. Zo is het mogelijk om zorg aan huis te krijgen of in een aanleunwoning te wonen. Tevens heeft De Zorgcirkel verschillende verzorgingshuizen en woonzorgcentra.

Er zijn geen resultaten gevonden voor je zoekopdracht

Je kunt proberen je zoekopdracht te versimpelen.

Schrijf je in

Wij vinden de beste banen voor jou!

pdz Garantieregeling

PDZ Uitzendbureau doet er alles aan om de juiste kandidaat voor u te selecteren. Daar is een uitgebreide intake voor nodig. Op zowel de harde als de zachte criteria. Dat doen we efficïent en uiterst zorgvuldig.

We gaan daar overigens behoorlijk ver in door gewoon een paar diensten mee te draaien. Ook 's nachts, als dat nodig is. Wanneer je elkaar kent, kun je ook harde garanties bieden. Wat dacht u van drie volle dagen?!
De PDZ intercedenten kunnen u er alles over vertellen!
Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten