Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Wij zijn er van overtuigd dat we, met een verbindende positie, lokaal een actieve bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van ondernemers en de regio. De markt van arbeid kent een groeiende diversiteit aan arbeidsrelaties. En de behoefte aan flexibele oplossingen neemt toe. De toenemende behoefte aan flexibilisering van arbeid, vraagt...

Lees verder

Civiele techniek - vacatures via PDZ Techniek

PDZ Techniek bemiddelt in tijdelijk werk en vacatures met een permanent karakter. Binnen de civiele techniek begeleiden wij je graag naar functies in de grond-, water- en wegenbouw. Reageer direct op openstaande vacatures in de civiele techniek bij jou in de regio!

Altijd op de hoogte blijven van de meest recente civiele techniek vacatures bij jou in de buurt? Schrijf je online in bij PDZ met je CV en een motivatie. Na ontvangst van je sollicitatie nemen we contact op om je wensen te bespreken en af te stemmen met welke vacatures we je kunnen benaderen. Ook stemmen we direct af of er op korte termijn civiele techniek vacatures aankomen en welke acties we in kunnen zetten.

 
Als technisch intermediair is het onze doelstelling om vaklieden naar een nieuwe, vaste of tijdelijke baan te brengen. Bij veel vacatures hebben onze opdrachtgevers aangegeven dat de kandidaat bij gebleken geschiktheid een arbeidsovereenkomst aangeboden wordt. Dit wil zeggen op basis van werving & selectie direct in dienst of eerst een afgesproken tijd via PDZ en bij goed functioneren na die periode in dienst bij de opdrachtgever.

Vacatures

Medewerker Bouwwinkel

WORMERVEER, Dienstverband op termijn

Jij bent communicatief sterk, helpt en adviseert graag klanten en hebt affiniteit met hout en plaatmateriaal. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de medewerker afhaalcenter die wij zoek...

Lees meer

Chauffeur / Industrieel Reiniger

Heerhugowaard, Direct dienstverband

Je bent een industrieel reiniger en op zoek naar een nieuwe uitdaging! Je houdt er van om je handen uit de mouwen te steken, en bent niet bang voor vieze handen. Je hebt uitdaging nodig, ...

Lees meer

Schrijf je in

Wij vinden de beste banen voor jou!

Verfijn je zoekopdracht

Vakgebied Vestiging Food Commercieel Facility management

pdz Garantieregeling

PDZ Uitzendbureau doet er alles aan om de juiste kandidaat voor u te selecteren. Daar is een uitgebreide intake voor nodig. Op zowel de harde als de zachte criteria. Dat doen we efficïent en uiterst zorgvuldig.

We gaan daar overigens behoorlijk ver in door gewoon een paar diensten mee te draaien. Ook 's nachts, als dat nodig is. Wanneer je elkaar kent, kun je ook harde garanties bieden. Wat dacht u van drie volle dagen?!
De PDZ intercedenten kunnen u er alles over vertellen!
Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten