Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Of je nu tijdelijke ondersteuning kunt gebruiken of op zoek bent naar vaste medewerkers: wij werven en selecteren goed gekwalificeerde kandidaten die altijd passen binnen de organisatie en bedrijfscultuur.Lokaal verbindendPDZ is opgericht in 1977, oorspronkelijk om opdrachtgevers uit de industrie- en logistieksector te helpen aan geschikte...

Lees verder

Callcenter - vacatures via PDZ

Callcenter
Bij PDZ Uitzendbureau bieden we je de meest uiteenlopende callcenter vacatures aan. En dat betekent flexibiliteit en een hoop vrije keuzes: ga je voor inbound of outbound, fulltime of parttime? Jij bepaalt. Ook kun je bij ons aangeven of je liever dagdiensten of avonddiensten werkt. En kun je je beschikbaarheid opgeven op weekbasis. We gaan graag met je op zoek naar de perfecte callcenter vacature.

Reageer direct online op openstaande callcenter vacatures bij jou in de regio of schrijf je in en blijf op de hoogte.

Vacatures

Callcenter medewerker

ALKMAAR, Dienstverband op termijn

Ben jij sociaal? En wil je met flexibel werk lekker bijverdienen? Dan kun je aan de slag als callcenter medewerker in Alkmaar. Je doet ervaring op met het bellen voor verschillende be...

Lees meer

Schrijf je in

Wij vinden de beste banen voor jou!

Verfijn je zoekopdracht

Vestiging Vakgebied Commercieel

PDZ Garantieregeling

PDZ Uitzendbureau doet er alles aan om de juiste kandidaat voor u te selecteren. Daar is een uitgebreide intake voor nodig. Op zowel de harde als de zachte criteria. Dat doen we efficïent en uiterst zorgvuldig.

We gaan daar overigens behoorlijk ver in door gewoon een paar diensten mee te draaien. Ook 's nachts, als dat nodig is. Wanneer je elkaar kent, kun je ook harde garanties bieden. Wat dacht u van drie volle dagen?! De PDZ intercedenten kunnen u er alles over vertellen!
Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten