Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Of je nu tijdelijke ondersteuning kunt gebruiken of op zoek bent naar vaste medewerkers: wij werven en selecteren goed gekwalificeerde kandidaten die altijd passen binnen de organisatie en bedrijfscultuur.Lokaal verbindendPDZ is opgericht in 1977, oorspronkelijk om opdrachtgevers uit de industrie- en logistieksector te helpen aan geschikte...

Lees verder

Autotechniek - vacatures via PDZ Techniek

PDZ Techniek bemiddelt in tijdelijk werk en vacatures met een permanent karakter. Op het gebied van autotechniek begeleiden wij je graag naar de functie van automonteur. Heb jij de juiste diploma's en hou je van sleutelen aan auto's? Reageer dan direct online op openstaande autotechniek vacatures bij jou in de regio!

Altijd op de hoogte blijven van de meest recente autotechniek vacatures bij jou in de buurt? Schrijf je online in bij PDZ met je CV en een motivatie. Na ontvangst van je sollicitatie nemen we contact op om je wensen te bespreken en af te stemmen met welke functies we je kunnen benaderen. Ook stemmen we direct af of er op korte termijn vacatures voor automonteur aankomen en welke acties we in kunnen zetten.


Als technisch intermediair is het onze doelstelling om vaklieden naar een nieuwe, vaste of tijdelijke baan te brengen. Bij veel vacatures hebben onze opdrachtgevers aangegeven dat de kandidaat bij gebleken geschiktheid een arbeidsovereenkomst aangeboden wordt. Dit wil zeggen op basis van werving & selectie direct in dienst of eerst een afgesproken tijd via PDZ en bij goed functioneren na die periode in dienst bij de opdrachtgever.

Vacatures

Technisch productiemedewerker

Omgeving Hoorn , Direct dienstverband

Houd jij ervan om thuis te klussen? Ben jij bekend met verschillende soorten gereedschap? Vind je het prachtig om in de weer te zijn en te kunnen bijdragen aan een mooi eindproduct? dan i...

Lees meer

Logistiekmedewerker

Hoofddorp, Dienstverband op termijn

In de rol van fultime Warehouse Medewerker zorg je ervoor dat onder begeleiding/aansturing van de Logistics Manager alle Exportzendingen correct worden gepakt en vervolgens op de juiste w...

Lees meer

Schrijf je in

Wij vinden de beste banen voor jou!

Verfijn je zoekopdracht

Vakgebied Vestiging Logistiek

PDZ Garantieregeling

PDZ Uitzendbureau doet er alles aan om de juiste kandidaat voor u te selecteren. Daar is een uitgebreide intake voor nodig. Op zowel de harde als de zachte criteria. Dat doen we efficïent en uiterst zorgvuldig.

We gaan daar overigens behoorlijk ver in door gewoon een paar diensten mee te draaien. Ook 's nachts, als dat nodig is. Wanneer je elkaar kent, kun je ook harde garanties bieden. Wat dacht u van drie volle dagen?! De PDZ intercedenten kunnen u er alles over vertellen!
Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten